За нас

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия

Семейна агенция за недвижими имоти Акордънс България ООД e с екип от  професионалисти с повече от 10г.  опит  в сферата на недвижимите имоти . Ние сме брат и сестра управлчваящи собствени имоти и вдъхновени от родителете си , които са стройтели  решихме да създаден и развием наша собствена агенция с която да помагаме на повече хора да намерят своя дом мечта или инвестиционнен проект. 

Въведохме най-добрите стандарти за качество в нашата практика.

Предлагаме различен подход към пазара на недвижими имоти в България, специализирани сме  в първокласни уникални домове, инвестиционни възможности в сектора, персонални имоти и апартаменти, които са по изискване на клиентите ни. Нашият стил е с подчертано градски вкус , а екипът ни от професионалисти  е квалифициран да отговори и най-високите изисквания на клиентите си, защото доволните клиенти пишат нашата история. Ние отчитаме факта, че нашият успех е възможен само ако клиентите ни успяват и ни препоръчват на близките си.

 

 Aкордънс България ООД има опита и експертизата, на които можете да разчитате дали купувате или продавате имот в България. Нашата цел е да ви предоставим цялата информация, от която се нуждаете, за да направите правилния избор за вашия начин на живот и вашите финансови цели. Ние се отличаваме от другите посредници в България, като предоставяме коректно отношение към нашите клиенти, представяме широка гама от безплатни ръководства и ресурсни материали, които ви помагат да разберете процеса на покупка и продажба.

Успехът на Акордънс България се дължи до голяма степен на нейната трудова етика и страстта да помага на клиентите си да постигнат нуждите си в избора на техният мечтан дом или доходоносна инвестиция. Ръководим се изцяло от изискванията на клиентите си и обслужването ни е на най-високо и професионално ниво. Целта ни е  да направим нашите клиенти щастливи и удовлетворени от избора си. Взаимоотношенията са ключови и всичките ни агенти в България са квалифицирани с опит и доверие.

 

Ние сме продали имоти на клиенти от много различни националности и бюджети, от големи  фирми,млади семейства които са търсили своя мечтан дом  до тези, които искат инвестиция в дом за пенсиониране или под наем.

През годините се научихме как да извличаме най -добрите имоти, как да не губим време на никого, с кого (и с кого не) да работим и богатство от знания за най -добрите места за закупуване, получаване на разрешения, изграждане, възстановяване, решаване на проблеми, закупуване на търг, отдаване под наем с цел печалба, декориране, най -добрите хора за работата, когато ремонтирате, наемате или управлявате имота си и най -вече как просто да подредите нещата, за да можете да се насладите на вашия имот.

 

С нас получавате безплатно:

 

  • Съдействие при търсене/предлагане на жилищни, търговски и офис площи, както и парцели.
  • Пазарна оценка на Вашият имот.
  • Юридически и финансови консултации, включително и финансиране на сделки с имоти.
  • Най-добрите предложения при застраховки  „Домашно имущество“.
  • Изградена вътрешна мрежа  с над 160 други Български и чуждестранни агенции за имоти.
  • Сертифицирани консултанти по професия Брокер Недвижими имоти по силата на действащото законодателство , спазващи Етичните Норми.
  • Фокус върху възможностите за Инвестиции в Недвижимо имущество
  • Даваме още само на  нашите  най-лоялни и предани  клиенти  с Ексклузивен договор възможността да участват в Програмата ни ,,Лоялен клиент‘’ и да използват отстъпки от агенцията  при използване на услугите ни.
  • За програмата за лоялност ще научите повече при среща с наш брокер.
  • Член  на  Национално сдружение на Недвижими имоти -  НСНИ .

 

Желаете ли надежден и коректен партньор в сферата на имотите, не се колебайте , а се свържете с нас на посочените Контакти