ЗА НАС

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия

Агенция за недвижими имоти Акордънс България ООД разполага с екип от  професионалисти с повече от 10 г.  опит в сферата на недвижимите имоти. Нашият опит основно е в сферата на покупко-продажбите на имоти, отдаване под наем, юридическото обезпечаване на сделките, управление на имоти, отдаване на ваканционни имоти, строителство и ремонти, промяна на предназначението на имоти, както и данъчни аспекти при сделките с недвижими имоти. Ние работим тясно с архитекти, конструктори, дизайнери, общински администрации, данъчни служби, което ни позволява да конултираме екипно нашия клиент, за да постигнем търсения резултат в максимално кратки срокове и да оптимизираме бюджета.

Въведохме най-добрите стандарти за качество в нашата практика. Използването на съвременните технологии не само пести нашето и вашето време, но и ни дава възможност да реагираме бързо на пазарните промени, което според нас е много важно в тези турболентни времена. Посредством 3D заснемането на имоти, което въведохме като част от нашите услуги, клиента има възможност да се потопи в атмосферата на имота отдалечено, без ограничение на часовия диапазон. 

Предлагаме различен подход към пазара на недвижими имоти в България, насочени сме към предлагането на първокласни уникални домове, инвестиционните възможности в сектора, персонални имоти и апартаменти, които са по изискване на клиентите ни. Нашият стил е с подчертано градски вкус, а екипът ни е квалифициран да отговори и най-високите изисквания на клиентите си, защото доволните клиенти пишат нашата история. Ние отчитаме факта, че нашият успех е възможен само ако клиентите ни успяват и ни препоръчват на близките и приятелите си. Уверени сме, че препоръката е най-голямото признание за нашата работа !

Aкордънс България ООД има опита и експертизата, на които можете да разчитате, независимо дали купувате или продавате имот. Нашата цел е да ви предоставим цялата информация, от която се нуждаете, за да направите правилния избор за вашия начин на живот и да постигнем заедно вашите финансови цели. Ние се отличаваме от другите посредници в България, като предоставяме коректно отношение към нашите клиенти, представяме широка гама от безплатни ръководства и ресурсни материали, които ви помагат да разберете процеса на покупка и продажба.

С нас получавате :

 • Съдействие при търсене/предлагане на жилищни, търговски и офис площи, както и парцели.
 • Безценен опит в сектора и решени редица заплетени юридически казуси, които с радост ще споделим.
 • Безплатна Пазарна оценка на Вашият имот, извършена от компетентен специалист.
 • Юридически и финансови консултации, включително и финансиране на сделки с имоти.
 • Отделечени Огледи на имоти посредством онлайн видео връзка.
 • Най-добрите предложения при застраховки  „Домашно имущество“.
 • Изградена вътрешна мрежа  с над 160 други български и чуждестранни агенции за имоти.
 • Сертифицирани консултанти по професия Брокер Недвижими имоти по силата на действащото законодателство, спазващи Етичните Норми.
 • Фокус върху възможностите за Инвестиции в Недвижимо имущество.
 • Безплатно 3D заснемане на Вашия имот и възможност за достъп до 3D снимките от всяка точка на Света.
 • Възможност за участие в Програмата ни ,,Лоялен клиент‘’, която дава право на отстъпки при използване на услугите ни.
 • Член  на  Националното сдружение на Недвижими имоти -  НСНИ.
 • Член на МЛС сдружение, където се публикуват само Ексклузивни Оферти с обявена точна локация и всички членове са верифицирани.

Желаете ли надежден и коректен партньор в сферата на имотите, не се колебайте, а се свържете с Нас !

Разкажете ни за вашия казус, търсене или предлагани, и ние ще споделим нашия опит и ще потърсим решение заедно !

Отзиви от клиенти