Продажба на 3-Стаен в София-град, ж.к. Суха Река - € 148600

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия
Продаден
Моля, свържете се с нас по телефона, за да се уверите, че офертата е актуална към момента.
Моля, свържете се с нас по телефона, за да се уверите, че офертата е актуална към момента.

Консултант за имота: Магдалена Братанова
Телефон: 
+359 899454999
Viber: 
+359 899454999
Презентация: 

'' Ключът към успеха  са добрите отношения с хората.''

 

Магдалена Братанова е   сертифициран  брокер в Акордънс България , ръководи екип, насочен към клиентите, предоставящ на купувачите и продавачите усещане за лекота и сигурност. Притежава позитивно излъчване и топла увереност, като същевременно поддържа професионален и ориентиран към детайлите подход към работата си. Има дългогодишен опит в сферата на продажбите и организация на събития.  Сертифициран специалист е по  дигитален маркетинг .   Успешно преминава квалификация консултант по професия Брокер Недвижими имоти към НСНИ .  Изучавала е Бизнес преговори и сделки с имоти ,  психология на бизнеса, маркетинг и реклама  на недвижими имоти , правни аспекти, Градоустройство, Земеделски земи, Финансиране на сделки с недвижими имоти,  Икономически аспекти в бизнеса с недвижими имоти, оценяване на недвижими имоти и професионална фотография за брокер.  Нейният богат опит и дава възможност   да намери мечтаният дом на всеки клиент според неговите нужди и желания. Освен, че помага на клиентите си  да намерят имота, който отговаря на техните нужди, работи и с инвеститори, които се интересуват от крайния резултат. Професионалният и опит включва управление на имоти,  банкови, финансови и застрахователни услуги.

 

В свободното си време спортува, интересува се от бизнес развитие,  чета книги в сферата на психологията и личностното израстване. Здравословният начин на начин на живот е нейният начин на живот.  

 

Магдалена Братанова е вашият местен агент по недвижими имоти. Обслужва по-големите райони на София, ще се радва да помага на клиенти при продажба на жилищни, търговски  площи и земя.

 

Очаквайте най-доброто, компетентно обслужване, когато работите с истински професионалисти.

 

Свържете се с Магдалена

 

Референтен номер: 
17
Операция: 
Цена на имота: 
€ 148600
Цена на кв. м.: 
€ 1360.56
Населено място: 
Вид имот: 
Етаж: 
2 от 8
Площ (кв. м.): 
109.22 кв.м.
Година на строителство: 
2021

Тристаен апартамент кв. Суха Река. Кварталът предлага достатъчно зелени между блокови пространства, училища, детски градини и търговски обекти, като това го прави предпочитан от млади хора и семейства с деца.Сградата е разположена в район с добре изградена инфраструктура, развити комуникации и транспорт, тя се вписва хармонично в околната среда.  В екстериора е вградена  магията на българската шевица, за да пази и закриля дома Ви. Преминала през вековете и съхранила силата на духа ни,  тя е символ на семейството, здравето и дълголетието, плодородието и продължението на рода.  В изграждането на сградата  са използвани изключително съвременни материали и технологии, които гарантират високи показатели на енергоспестяване за една по-добра среда за здравословен живот.Предлаганото жилище  е с идеята да предложи максимален комфорт на обитателите си, съчетан с  функционалност и практичност. Апартаментът с изчистени линии и удобно разпределение.

Интериор

Апартаментът е с удобно разпределение на вътрешното пространство:

 • Входно антре
 • Дневна с трапезария и кухненски бокс
 • Две спални  (едната спалня е с отделен санитарен възел)
 • Две бани с тоалетни
 • Лоджия

 

Обзавеждане

Предава се на шпакловка и замазка. Не е обзаведен. 

 

Технически характеристики

 

 • Конструкция: Монолитна, стоманобетонна.
 • Външни и преградни стени: Многокамерни керамични тухли на Wienerberger, звукоизолационна стена от керамични зидарски тела – 12 см тухла + 5 см. вата + 8 см. тухла.
 • Фасада: Смесена вентилируема фасада от HPL плоскости и минерална мазилка;
 • Дограма: Алуминиева дограма при всички търговски площи и централни фоайета на входове на партерното ниво и 6-камерна PVC дограма  “Salamander” с троен стъклопакет при жилищните етажи.
 • Входни врати: Блиндирани, пожароустойчиви.
 • Интериорни врати: без монтирани интериорни врати
 • ВиК инсталации: Водопровод – полипропиленови тръби, канализация – PVC тръби.
 • Ел. инсталация: Трипроводна, хоризонтална и вертикална разводка с монтирано апартаментно табло.
 • Слаботокови инсталации: Изградено окабеляване за кабелна телевизия, телефон, интернет, СОТ и звънчева и домофонна инсталация.
 • Отоплителна инсталация: ТЕЦ – топлозахранване с абонатна станция, изградена колекторна кутия - монтирани алуминиеви радиатори и термостатни вентили, изградени трасета за климатици.
 • Асансьор: Orona 3G 1015, електрически, шумоизолиран, едрогабаритен.
 • Общи части: Напълно завършени по проект, централни фоайета на входове по индивидуален дизайнерски проект.
 • Вертикална планировка: изградена съгласно утвърден проект „Паркоустройство“.

 

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани  в страницата!

 

Има възможност за закупуване на паркоместа и гаражи. 

Амбицията ни е  да намерите своя нов мечтан дом!

Форма за контакт: 
CAPTCHA
Защита против спам.