Наем на 3-Стаен в Пампорово - € 550

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия
Моля, свържете се с нас по телефона, за да се уверите, че офертата е актуална към момента.
Актуална оферта
Референтен номер: 
50
Операция: 
Цена на имота: 
€ 550
Цена на кв. м.: 
€ 4.58
Населено място: 
Вид имот: 
Вид строителство: 
Етаж: 
2 от 6
Площ (кв. м.): 
120.00 кв.м.
Обзавеждане: 
обзаведен
Година на строителство: 
2005

Предлгаме тристаен апартамент в сърцето на Родопите в к.к. Пампорово в апартхотел Форест Нук. Отоплението е решено на ток и камина.Разпределението е следното: две отделни спални, хол с кухненски бокс, тераса и баня с тоалетна. Изложението е изток-юг.апартамента се отдава краткосрочно, но има възмовност и за дългосроюно наемане, минималният срок  е 3 месеца. Има възможност за наемне на втори 3-стаен на същия етаж. Пред хотела може да се паркира свободно. Апартаментите разполагат с кабелна телевизич и интернет.

Цената е по договаряне. 

Форма за контакт: 
CAPTCHA
Защита против спам.
Консултант за имота: Магдалена Братанова
Телефон: 
+359 899454999
Viber: 
+359 899454999
Презентация: 

'' Ключът към успеха  са добрите отношения с хората.''

 

Магдалена Братанова е   сертифициран  брокер в Акордънс България , ръководи екип, насочен към клиентите, предоставящ на купувачите и продавачите усещане за лекота и сигурност. Притежава позитивно излъчване и топла увереност, като същевременно поддържа професионален и ориентиран към детайлите подход към работата си. Има дългогодишен опит в сферата на продажбите и организация на събития.  Сертифициран специалист е по  дигитален маркетинг .   Успешно преминава квалификация консултант по професия Брокер Недвижими имоти към НСНИ .  Изучавала е Бизнес преговори и сделки с имоти ,  психология на бизнеса, маркетинг и реклама  на недвижими имоти , правни аспекти, Градоустройство, Земеделски земи, Финансиране на сделки с недвижими имоти,  Икономически аспекти в бизнеса с недвижими имоти, оценяване на недвижими имоти и професионална фотография за брокер.  Нейният богат опит и дава възможност   да намери мечтаният дом на всеки клиент според неговите нужди и желания. Освен, че помага на клиентите си  да намерят имота, който отговаря на техните нужди, работи и с инвеститори, които се интересуват от крайния резултат. Професионалният и опит включва управление на имоти,  банкови, финансови и застрахователни услуги.

 

В свободното си време спортува, интересува се от бизнес развитие,  чета книги в сферата на психологията и личностното израстване. Здравословният начин на начин на живот е нейният начин на живот.  

 

Магдалена Братанова е вашият местен агент по недвижими имоти. Обслужва по-големите райони на София, ще се радва да помага на клиенти при продажба на жилищни, търговски  площи и земя.

 

Очаквайте най-доброто, компетентно обслужване, когато работите с истински професионалисти.

 

Свържете се с Магдалена