Наем на 2-Стаен в София-град, Зона Б-19 - € 335

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия
Моля, свържете се с нас по телефона, за да се уверите, че офертата е актуална към момента.
Отдаден под наем

Референтен номер: 
5
Операция: 
Цена на имота: 
€ 335
Цена на кв. м.: 
€ 5.32
Населено място: 
Вид имот: 
Вид строителство: 
Етаж: 
5 от 7
Площ (кв. м.): 
63.00 кв.м.
Обзавеждане: 
обзаведен
Година на строителство: 
2008

Акордънс България  ви представя този нов и удобен двустаен апартамент в малка и спокойна кооперация с контролиран достъп.  Намира се в  ж.к. Зона Б-19 . Изключително тихо и спокойно място, но много комуникативно .   Предлага удобен градски транспорт на 3 минути от  метростанция ' Константин Величков'. На няколко минути са и трамвай 22, 10 , 3, автобус 83 и още много други. В близот има детски градини, пазар, хипермаркети и големи вериги магазини . 

Предимствата на имота са :

Изложението е югоизток  

Много светло и  топло жилище
с много ниски режийни разходи
Разпределение
Апартаментът е с удобно разпределение на вътрешното пространство:

Хол с кухненски бокс 
Спалня с тераса към нея
Една баня с тоалетна
Коридор 
 
Обзавеждане
Изцяло обзаведен за да посрещне нуждите на всяко домакинство.

Отоплението е на Ток с климатици . 

Имотът разполага с  бойлер, хладилник, печка, пералня, спалня с гардероб  

Имотът е свободен и може да се наеме веднага

 

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер за да се разберете за оглед.

 
Наемане на имота;

Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемно-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

 

Допълнителни услуги

С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от още допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка живот, застраховка на движимо и недвижимо имущество, медицинско и автомобилно застраховане,обзавеждане,  строителни и ремонтни дейности, юридически и счетоводни услуги. 

 

Местоположение
Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани  в страницата!

Форма за контакт: 
CAPTCHA
Защита против спам.
Консултант за имота: Магдалена Братанова
Телефон: 
+359 899454999
Viber: 
+359 899454999
Презентация: 

'' Ключът към успеха  са добрите отношения с хората.''

 

Магдалена Братанова е   сертифициран  брокер в Акордънс България , ръководи екип, насочен към клиентите, предоставящ на купувачите и продавачите усещане за лекота и сигурност. Притежава позитивно излъчване и топла увереност, като същевременно поддържа професионален и ориентиран към детайлите подход към работата си. Има дългогодишен опит в сферата на продажбите и организация на събития.  Сертифициран специалист е по  дигитален маркетинг .   Успешно преминава квалификация консултант по професия Брокер Недвижими имоти към НСНИ .  Изучавала е Бизнес преговори и сделки с имоти ,  психология на бизнеса, маркетинг и реклама  на недвижими имоти , правни аспекти, Градоустройство, Земеделски земи, Финансиране на сделки с недвижими имоти,  Икономически аспекти в бизнеса с недвижими имоти, оценяване на недвижими имоти и професионална фотография за брокер.  Нейният богат опит и дава възможност   да намери мечтаният дом на всеки клиент според неговите нужди и желания. Освен, че помага на клиентите си  да намерят имота, който отговаря на техните нужди, работи и с инвеститори, които се интересуват от крайния резултат. Професионалният и опит включва управление на имоти,  банкови, финансови и застрахователни услуги.

 

В свободното си време спортува, интересува се от бизнес развитие,  чета книги в сферата на психологията и личностното израстване. Здравословният начин на начин на живот е нейният начин на живот.  

 

Магдалена Братанова е вашият местен агент по недвижими имоти. Обслужва по-големите райони на София, ще се радва да помага на клиенти при продажба на жилищни, търговски  площи и земя.

 

Очаквайте най-доброто, компетентно обслужване, когато работите с истински професионалисти.

 

Свържете се с Магдалена