Продажба на Къща в Област Перник, с. Драгичево - € 510000

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия
Моля, свържете се с нас по телефона, за да се уверите, че офертата е актуална към момента.
Актуална оферта
Референтен номер: 
63
Операция: 
Цена на имота: 
€ 510000
Цена на кв. м.: 
€ 1593.75
Населено място: 
Вид имот: 
Вид строителство: 
Етаж: 
1 от 2
Площ (кв. м.): 
320.00 кв.м.
Обзавеждане: 
необзаведен
Година на строителство: 
2023

Aкордънс България имама удоволствието да Ви  представим една приказна дизайнерска къща на 7 км от изхода на София, посока Перник. Село Драгичево.
До къщата има достъп от две страни на София- Княжево и от там центъра или Южната дъга или през АМ Люлин - цялата Северна и източна част на София. 
Степента на завършеност е "до пантофи".
Имота е с  *площ на парцела- 800 кв.м. Граничи от две страни с рекички и гори, от третата с гора и само от една страна съседи - изключително добри и съдействащи хора.
*РЗП на къщата- 320 кв.м., разпределени така:
-- първи етаж- две спални, огромна баня (16 кв.м) с тоалетна и вана, двойна, хидромасажна, отделно тоалетна, кухня и голяма всекидневна (с размери 8.5 х 4.5 метра), закрит балкон- килер;
--втори тавански етаж, с височина в най-високата точка 3м и 1.6м в най-ниската- огромно, еднопространно помещение от (17.5 х 8.5м) със собствена баня- сбъдната мечта на всеки тийнейджър и млад човек. Монтирани 6 тавански прозореца "Velux" с възможния максимален размер плюс тавански прозорец в банята. Отделно има два големи, стенни прозореца
--две мазета с площ от 10 кв.м. всяко. Едното е котелно, съхранява всички машини за термопомпената инсталация, второто може да се ползва за склад или фитнес
*конструкция на къщата- дебели каменни основи. Стени- комбинирана конструкция- зидана тухлена стена, която е торкретирана- от двете страни на стената се поставя дебели метални мрежи, хванати една за друга и отгоре се впръсква под много голямо налягане специален, торкрет бетон. Така се постига максимална възможна якост на конструкцията, ползва се за укрепване на подпорни стени, големи обществени сгради и т.н. Плочи- бетон 
*изцяло нов покрив система "Bramac", черни керамични керемиди 
*стени- гладко зърнеста мазилка
*PVC дограма, петкамерна, троен стъклопакет, стъкла "4 сезона", черна!
*изолация- двойна. Отвън EPS 20 см!!!, отвътре каменна вата и гипс картон. Дебелина на стените- 60-70 см
*отопление, охлаждане и топла вода- напълно изградена и функционираща термопомпена система. Самата машина е японска, марка "Mitsubishi", във всяка стая са монтирани инверторни конвектори.
*изградена напълно нова електроинсталация, с предвиден голям брой контакти. Ключове за осветление с тъч-скрийн технология и дистанционно управление. Ключовете за осветление и контактите са с изискани стъклени рамки.
Обектът е захранен с трифазен и монофазен ток. 
*нова ВиК система
*осветление-  носи свой облик и характер. Всички осветителни тела са hand made изработка, по поръчка. 
За всекидневната (тя е с размери 8.5 х 5 метра)
*дръжки на вратите- месингови, с ръчно рисувани порцеланови дръжки.
*използвани са възможно най-висок клас санитарен фаянс, смесители и аксесоари за баните
*използвани са основно естествени материали 
*парапет на таванския етаж (13 метра)-ковано желязо с уникални артистични елементи
*подове-гранитогрес и дървено дюшеме 
*двор- местната почва е глинеста. Насипани са 100 кубика специално доставен хумус, подравнен и засаден с райграс. Плодни дръвчета във всеки ъгъл на къщата, както и величествен 60 годишен бор
*изградени и функциониращи мрежи за оптичен интернет, камери за видеонаблюдение и СОТ.
*къщата е застрахована за 1.2 млн лева, според оценка направена от експерт от застрахователно дружество ДЗИ!

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер за да се разберете за оглед.

Референтния номер 63

Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани в страницата!

Допълнителни услуги

С нас можете не само да наемете/отдадете или купите/продадете имот, но и да ви предложим редица допълнителни услуги. Можем да се възползвате от застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, юридически и счетоводни услуги, съдействие за ипотечен или потребителски кредит при най-изгодни условия за вас, оценка на вашият имот и др. Свържете се с нас и вземете безплатна консултация със сертифициран експерт недвижими имоти.

 

Форма за контакт: 
CAPTCHA
Защита против спам.
Консултант за имота: Магдалена Братанова
Телефон: 
+359 899454999
Viber: 
+359 899454999
Презентация: 

'' Ключът към успеха  са добрите отношения с хората.''

 

Магдалена Братанова е   сертифициран  брокер в Акордънс България , ръководи екип, насочен към клиентите, предоставящ на купувачите и продавачите усещане за лекота и сигурност. Притежава позитивно излъчване и топла увереност, като същевременно поддържа професионален и ориентиран към детайлите подход към работата си. Има дългогодишен опит в сферата на продажбите и организация на събития.  Сертифициран специалист е по  дигитален маркетинг .   Успешно преминава квалификация консултант по професия Брокер Недвижими имоти към НСНИ .  Изучавала е Бизнес преговори и сделки с имоти ,  психология на бизнеса, маркетинг и реклама  на недвижими имоти , правни аспекти, Градоустройство, Земеделски земи, Финансиране на сделки с недвижими имоти,  Икономически аспекти в бизнеса с недвижими имоти, оценяване на недвижими имоти и професионална фотография за брокер.  Нейният богат опит и дава възможност   да намери мечтаният дом на всеки клиент според неговите нужди и желания. Освен, че помага на клиентите си  да намерят имота, който отговаря на техните нужди, работи и с инвеститори, които се интересуват от крайния резултат. Професионалният и опит включва управление на имоти,  банкови, финансови и застрахователни услуги.

 

В свободното си време спортува, интересува се от бизнес развитие,  чета книги в сферата на психологията и личностното израстване. Здравословният начин на начин на живот е нейният начин на живот.  

 

Магдалена Братанова е вашият местен агент по недвижими имоти. Обслужва по-големите райони на София, ще се радва да помага на клиенти при продажба на жилищни, търговски  площи и земя.

 

Очаквайте най-доброто, компетентно обслужване, когато работите с истински професионалисти.

 

Свържете се с Магдалена