Продажба на 2-Стаен в София-град, Витоша - € 115420

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия
Моля, свържете се с нас по телефона, за да се уверите, че офертата е актуална към момента.
Продаден
Референтен номер: 
31
Операция: 
Цена на имота: 
€ 115420
Цена на кв. м.: 
€ 1659.53
Населено място: 
Вид имот: 
Вид строителство: 
Етаж: 
3 от 7
Площ (кв. м.): 
69.55 кв.м.
Година на строителство: 
2021

Aкордънс България представя двустаен апартамент ново строителство в кв. Витоша, близо до градски транспорт и Симеоношско шосе.  Находящ се на трети етаж, кота + 5,9,  с обща площ 69.55кв.м. и  чиста площ от 60,16  кв.м.,  състоящ се от дневна с кухнески бокс, спалня, баня с тоалетна, антре, склад, балкон.Изложение - Юг, Югозапад

В момента е с АКТ 14.

Акт 15 се очаква до края на 2022г. 

Строителните дейности ще приключат през 2023 г.

Цената ще се покачва в зависимост  от  етапа на стройтелство. 

Предава се на  шпакловка и замазка.

Има възмовност за покупка на паркоместа и гаражи. 

Цените  на пакоместат са от 10 000 -18 000 евро  и гаражи от 20 000 - 35 000 евро. 

 

Форма за контакт: 
CAPTCHA
Защита против спам.
Консултант за имота: Магдалена Братанова
Консултант недвижими имоти
Телефон: 
+359 899454999
Viber: 
+359 899454999
Презентация: 

'' Ключът към успеха  са добрите отношения с хората.''

 

Магдалена Братанова е   сертифициран  брокер в Акордънс България , ръководи екип, насочен към клиентите, предоставящ на купувачите и продавачите усещане за лекота и сигурност. Притежава позитивно излъчване и топла увереност,, като същевременно поддържа професионален и ориентиран към детайлите подход към работата си. Има дългогодишен опит в сферата на продажбите и организация на събития.  Сертифициран специалист е по  дигитален маркетинг .   Успешно преминава квалификация консултант по професия Брокер Недвижими имоти към НСНИ .  Изучавала е Бизнес преговори и сделки с имоти ,  психология на бизнеса, маркетинг и реклама  на недвижими имоти , правни аспекти, Градоустройство, Земеделски земи, Финансиране на сделки с недвижими имоти,  Икономически аспекти в бизнеса с недвижими имоти, оценяване на недвижими имоти и професионална фотография за брокер.  Нейният богат опит и дава възможност   да намери мечтаният дом на всеки клиент според неговите нужди и желания. Освен, че помага на клиентите си  да намерят имота, който отговаря на техните нужди, работи и с инвеститори, които се интересуват от крайния резултат. Професионалният и опит включва управление на имоти,  банкови, финансови и застрахователни услуги.

 

В свободното си време спортува, интересува се от бизнес развитие,  чета книги в сферата на психологията и личностното израстване. Здравословният начин на начин на живот е нейният начин на живот.  

 

Магдалена Братанова е вашият местен агент по недвижими имоти. Обслужва по-големите райони на София, ще се радва да помага на клиенти при продажба на жилищни, търговски  площи и земя.

 

Очаквайте най-доброто, компетентно обслужване, когато работите с истински професионалисти.

 

Свържете се с Магдалена