Наем на Офис в София-град, Център - € 465

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия
Актуална оферта
Моля, свържете се с нас по телефона, за да се уверите, че офертата е актуална към момента.

Референтен номер: 
3
Операция: 
Цена на имота: 
€ 465
Цена на кв. м.: 
€ 7.00
Населено място: 
Вид имот: 
Етаж: 
2 от 7
Площ (кв. м.): 
66.41 кв.м.
Година на строителство: 
2006

Създайте дом за вашия бизнес със самостоятелен офис представен от  Акордънс България в Бизнес сградата  в Центъра на  столицата. Разпределението на обекта е общо помещение отделено  със стъклена преграда.  Изложението е Югозападно Има две отделни тераси, санитарен възел, кухня . Сградата е топлофицирана . В същата сграда има ресторант и хотелска част.

Удобства: 

 

Локацията

  • Отлична локация в една от най-предпочитаните  части на София - Център мевду Бул. Христо Ботев  и  бул. Ал. Стамболийски, на 5мин.  пешеходно разтояние от бул. Витоша и Съдебна палата 

  • Лесна достъпност пеша 

  • Лесна достъпност с колело

  • Лесна достъпност с кола 

  • Градски транспорт – най-близката спирка с метро е метростанция  Сердика – на 5 мин. пеша, на същото разточние има и  няколко трамвайни линии и автобуси 

 

Помещението е подходящо за адвокатска дейност, застрахователна дейност и администрация

Огледи по всяко време на деня. 

Форма за контакт: 
CAPTCHA
Защита против спам.
Консултант за имота: Магдалена Братанова
Консултант недвижими имоти
Телефон: 
+359 899454999
Viber: 
+359 899454999
Презентация: 

'' Ключът към успеха  са добрите отношения с хората.''

 

Магдалена Братанова е   квалифициран партньор в Акордънс България , ръководи екип, насочен към клиентите, предоставящ на купувачите и продавачите усещане за лекота и сигурност. Притежава позитивно излъчване и топла увереност, която успокоява другите, като същевременно поддържа професионален и ориентиран към детайлите подход към работата си. Има дългогодишен опит в сферата на продажбите и организация на събития.  Сертифициран специалист е по  дигитален маркетинг .   Успешно преминава квалификация консултант по професия Брокер Недвижими имоти към НСНИ .  Изучавала е Бизнес преговори и сделки с имоти ,  психология на бизнеса, маркетинг и реклама  на недвижими имоти , правни аспекти, Градоустройство, Земеделски земи, Финансиране на сделки с недвижими имоти,  Икономически аспекти в бизнеса с недвижими имоти, оценяване на недвижими имоти и професионална фотография за брокер.  Нейният богат опит и дава възможност   да намери мечтаният дом на всеки клиент според неговите нужди и желания. Освен, че помага на клиентите си  да намерят имота, който отговаря на техните нужди, работи и с инвеститори, които се интересуват от крайния резултат. Професионалният и опит включва управление на имоти,  банкови, финансови и застрахователни услуги.

 

В свободното си време спортува, интересува се от бизнес развитие,  чета книги в сферата на психологията и личностното израстване. Здравословният начин на начин на живот е нейният начин на живот.  

 

Магдалена Братанова е вашият местен агент по недвижими имоти. Обслужва по-големите райони на София, ще се радва да помага на клиенти при продажба на жилищни, търговски  площи и земя.

 

Очаквайте най-доброто, компетентно обслужване, когато работите с истински професионалисти.

 

Свържете се с Магдалена