Наем на Магазин в София-град, Център - € 1300

Версия за печатВерсия за печатPDF версияPDF версия
Моля, свържете се с нас по телефона, за да се уверите, че офертата е актуална към момента.
Отдаден под наем
Референтен номер: 
74
Операция: 
Цена на имота: 
€ 1300
Цена на кв. м.: 
€ 26.00
Населено място: 
Вид имот: 
Етаж: 
1 от 5
Площ (кв. м.): 
50.00 кв.м.
Година на строителство: 
2005

Aгенция за недвижими имоти Акордънс България  предлага една изключително рядка възможност.  Атрактивен  магазин под наем в най-желаната локация в центъра на София!

Витрините са изцчло стъклени. 

Площ и разпределение:

Този привлекателен магазин се разпростира на две нива, което ви предоставя гъвкавост и пространство за развитие на вашата дейност. Общата му  площ е 50 кв.м. 

На долното ниво има осигурен склад 15кв.м. Горното ниво е 35кв.м с обособен санитарен възел и отделна съблекалня.

Това е идеалното място за вашата бизнес дейност, било тя свързана с дрехи, обувки, кожени облекла, к0зметиюен бранд,  туристически услуги или друга дейност изикваща наличие на човекопоток. Не пропускайте възможността да бъдете на едно от най-атрактивните  места, където се съчетават перфектна локация, голям човекопоток и комфортни пространства! 

 Локация:

Магазинът се намира в сърцето на Столицата, на една от най-оживените и кумоникативни търговски известни улици на града в близост до бул. Витоша. Тук, в това модерно и престижно районче, ще се съсредоточите в епицентъра на динамичния градски живот. 

Оглед на имота можем да организираме в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер. 

Местоположение: Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани в страницата!

Допълнителни услуги с нас можете не само да наемете/отдадете или купите/продадете имот, но и да ви предложим редица допълнителни услуги. Можем да се възползвате от застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, юридически и счетоводни услуги, съдействие за ипотечен или потребителски кредит при най-изгодни условия за вас, оценка на вашият имот и др. Свържете се с нас и вземете безплатна консултация със сертифициран експерт недвижими имоти. Очакваме ви.

Форма за контакт: 
CAPTCHA
Защита против спам.
Консултант за имота: Магдалена Братанова
Телефон: 
+359 899454999
Viber: 
+359 899454999
Презентация: 

'' Ключът към успеха  са добрите отношения с хората.''

 

Магдалена Братанова е   сертифициран  брокер в Акордънс България , ръководи екип, насочен към клиентите, предоставящ на купувачите и продавачите усещане за лекота и сигурност. Притежава позитивно излъчване и топла увереност, като същевременно поддържа професионален и ориентиран към детайлите подход към работата си. Има дългогодишен опит в сферата на продажбите и организация на събития.  Сертифициран специалист е по  дигитален маркетинг .   Успешно преминава квалификация консултант по професия Брокер Недвижими имоти към НСНИ .  Изучавала е Бизнес преговори и сделки с имоти ,  психология на бизнеса, маркетинг и реклама  на недвижими имоти , правни аспекти, Градоустройство, Земеделски земи, Финансиране на сделки с недвижими имоти,  Икономически аспекти в бизнеса с недвижими имоти, оценяване на недвижими имоти и професионална фотография за брокер.  Нейният богат опит и дава възможност   да намери мечтаният дом на всеки клиент според неговите нужди и желания. Освен, че помага на клиентите си  да намерят имота, който отговаря на техните нужди, работи и с инвеститори, които се интересуват от крайния резултат. Професионалният и опит включва управление на имоти,  банкови, финансови и застрахователни услуги.

 

В свободното си време спортува, интересува се от бизнес развитие,  чета книги в сферата на психологията и личностното израстване. Здравословният начин на начин на живот е нейният начин на живот.  

 

Магдалена Братанова е вашият местен агент по недвижими имоти. Обслужва по-големите райони на София, ще се радва да помага на клиенти при продажба на жилищни, търговски  площи и земя.

 

Очаквайте най-доброто, компетентно обслужване, когато работите с истински професионалисти.

 

Свържете се с Магдалена