+359 2 832 6664
+359 879 989 876
Профилна Снимка
Тристаен апартамент, Бояна, София          95200 EUR

София; София ;Бояна

Профилна Снимка
Четиристаен апартамент, Бояна, София          152000 EUR

София; София ;Бояна

Профилна Снимка
Двустаен, Слънчев Бряг          39800 EUR

Бургас; Слънчев Бряг

Профилна Снимка
Новостроящ се комплекс, София, Младост 3          0 EUR

София; София ;Младост

Защо да изберем Accordance ?

 

  • Съвети от експерти - за да се доведе до успешен край една сделка и да се постигнат най-добрите възможни резултати, се изикват опит, умения и подготовка. Благодарение на тези качества нашите служители могат да ви дадат полезни съвети относно имотната сделка. 

 

  • Удължено Работно Време - по-дългото ни работно време е утвърдено с цел да максимализира възможностите за огледи. Практечески около 45% от огледите се извършват след обичайното работно време и през уйкендите.  Ние можем да използваме нашите експерти, за да ви помогнем да реализирате вашия имот. Нашият офис е отворен от 09:00 до 19:00 часа от Понеделник до Петък и от 09:00 до 16:00 часа - Събота и Неделя, както и на празници. 

 

  • Извършването на адекватна оценка на имоти - Нашите експерти са наясно с пазарните тенденций при извършването на оценки, и се вземат предвид  всички местни преимущества - комуникаций,  наличието на ресторанти, училища, паркове и др.

 

  • Професионално фотографиране на имотите  и изготвяне на презентация - Нашите специалнисти са обучени да правят професионални снимки, видео и 360-градусови турове, да представят етажните планове и да пишат подробни описания на имота. Всичко това само с едно посещение.

 

  • Обширна реклама и интернет маркетинг - Приложението на традиционните и иновативни маркетингови похвати ще доведе до достигането на значително по-широка група потенциални клиенти, а по-добротата презентация ще спести време на всички заинтересовани страни.

 

Search Hotels

Check-in Date

Check-out Date